Wijzijnvoetbal

Wijzijnvoetbal logo
Normaal plaatsen we op woensdag een lookalike, maar vandaag willen even jullie aandacht hebben voor het volgende: Wijzijnvoetbal.

Ik ben voetbal, jij bent voetbal en Doordebenen is voetbal. Maar wij zijn niet de enige die voetbal zijn. Wijzijnvoetbal is namelijk ook voetbal. En wie mag Wijzijnvoetbal dan wel zijn? Wijzijnvoetbal is een snelgroeiend voetbalforum waarop leden in verschillende subfora hun voetbalkennis, voetbalkunde, voetbalonkunde, voetbalwijsheid, voetbalfrustraties, voetbalvoorspellingen, voetbalhumor, voetballiefde, eigenlijk alles wat met voetbal te maken heeft, kwijt kunnen. “Het grote WTF topic”, “de Nederlandse tifo scene” en het “de plank misgeslagen topic” zijn slechts een kleine greep uit het overvloedige repertoire. Ook kan je je mening geven over onze collega’s van Voetbal International of Voetbal aan tafel. Of vertellen wat je van de Italiaanse, Spaanse, Engelse of Hondurese competitie vindt. Heb je favoriete spelers, clubs, shirts of rugnummers die wel wat extra aandacht verdienen? Er zijn al meer dan 900.000 berichten op dit forum; je kan er echt uren op rondsurfen. Maak zelf een topic aan op Wijzijnvoetbal of discussieer mee op andere topics.
Kortom, als jij voetbal bent, dan kom je zeker aan je trekken op Wijzijnvoetbal.

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar Wijzijnvoetbal en schrijf je in.
Oh ja, je hoeft nooit verstoken te zijn van Wijzijnvoetbal want er is zelfs een mobiele versie van de site (van Doordebenen trouwens ook; check je iPhone maar eens!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.