Vrijetijdskleding van de WK gangers

Het Engels WK pak
Van onze modeverslaggever.
De fashionista’s onder ons vragen zich natuurlijk af wat de heren voetballers dragen in hun vrije tijd tijdens het WK. Ook dan moeten zij er representatief uitzien.
Marks & Spencer kreeg de opdracht van de bond om het Engels team er keurig bij te laten lopen. Het doel was duidelijk dat de bad-boys, kroegvechters en notoire vreemdgangers moesten afrekenenen met hun slechte imago. Dit had bovenstaand kleurloos kostschooluniform als resultaat. Het zou een museumsuppoost niet misstaan. Een slimme zet van de FA!
Nog dit Engeland logo erop en het is compleet.

Pakken van het Japans Elftal
Dan de pakken van de tegenpolen van het Engels Elftal: Japan. De braafste jongetjes van de klas moeten juist hun reputatie de andere kant opbuigen. Hun natuurlijke nederige uitstraling maakt hier plaats voor een stoer imago. Tegenstanders schrikken wanneer het Japans Elftal verschijnt. Dunhill vervaardigde dit teamoutfit waarmee de tegenstander van Oranje bij aanvang van de wedstrijd al op voorsprong staat.

De kostuums van Team USA
Qua fashion is Team USA het lachertje van het WK (qua voetbal waarschijnlijk ook). Kwamen ze net van de training en waren ze hun blazers vergeten toen ze op de teamfoto gingen (nota bene met meerdere presidenten)?? Waren er niet genoeg blauwe jasjes? Dit is een aanfluiting die bewijst dat soccer nog in de kinderschoenen staat in the US and A.
Bill Clinton vindt vooral de schoenen lachwekkend!
Bill Clinton lacht om Team USA