Twitterende voetballers

Gister stond op MarketingFacts een artikel over voetballers en Twitteren. Een of andere sportmarketingstrateeg predikte dat het erg goed is als voetballen Twitteren. Hij zag het als een soort dienstverlening naar de voetballiefhebber toe.
Haaks op dit onderzoek staat de mening van veel voetbalcoaches. Benitez heeft Babel al eens op het matje geroepen om iets wat hij op zijn account had gezegd. Sunderland speler Bent heeft al de nodige problemen gehad door te losmondig te tweeten. En tenslotte herinneren we ons ook nog het Gregory van der lil Wayne incident met de bondscoach.
Manchester United heeft vorige week zelfs een officieel Tweetverbod afgekondigd. Spelers mogen geen gebruik maken van Twitter of Facebook. Ik kan goed begrijpen dat clubs een Twitterverbod handhaven. Puur om de domheid van hun eigen voetballers binnenskamers te houden.
Trouwens, deze tweet zou zomaar echt door Rooney geschreven kunnen zijn. Na de Bridge/Terry affaire hoef je je nergens meer over te verbazen.
Wayne Rooney op Twitter

Trouwens, Doordebenen heeft uiteraard ook een Twitteraccount, met al meer dan 400 trouwe volgelingen. Nog geen follower? Meld je dan hier aan. Facebook? Ook die smaak heeft Doordebenen. Lid worden van de Facebook fanpage kan je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.