Top vijf artikelen 2010

Beste wensen van DoordebenenDe enige lijst die telt, is de ranglijst. En dan nog niet eens de ranglijst aan het eind van december, maar natuurlijk de ranglijst eind mei. Wat op zich wel een leuk lijstje is, is de lijst van meest gelezen stukjes op Doordebenen.
Zie hier de top vijf van 2010.
1. PSV-Feyenoord grappen. Het stukje over PSV-Feyenoord werd het meest gelezen door jullie, stelletje sadisten. Leedvermaak, he! Lekker lachen als het slecht gaat met een ander. Dat vinden jullie blijkbaar leuk. Meer dan 100 comments, 32 retweets en 24 likes.
Mocht je nog een leuke grap weten over die smadelijke 10-0, laat het achter in de comments. Ook wij krijgen er geen genoeg van.
2. De Tattoo van Andy van der Meyde. Onze scoop over de tattoo van PSV “aanwinst” van der Meyde staat op de tweede plaats. Het bericht werd erg vaak gelezen en de (door ons willekeurig) gekozen foto van een Ajax tattoo, werd door landelijke media als Voetbalzone en het Algemeen Dagblad gretig overgenomen. Ze citeerden zelfs (zonder bronvermelding, foei) van ons artikeltje. Stelletje na-apers!
3. Het radioverslag van Nederland-Uruguay. Dat dit stukje zo vaak bekeken was, zal wel iets met het WK te maken gehad hebben. Nederland deed het best lekker en dan weet je hoe het gaat. Meer dan 100 retweets (onder andere van Doordebenenvriend @jochemmyjer en een of andere 3FM DJ) en en heel veel Likes.

4. De vuvuzela iPhone ringtone. Tsja, dat gedrocht was nou eenmaal populair tijdens het WK.
5. Bijnamen van voetballers. De onuitputtelijke lijst blijft het goed doen. Om hem compleet te houden kan je ons altijd mailen met aanvullingen.

Een ander hoogtepunt van 2010 was het toetreden van een nieuw redactielid: een vrouw welteverstaan! Sinds augustus laat elke vrijdag onze eigen Futbolita (bekend van het internationale voetbalblog Futbolita) haar female light shinen op de foeballerij tijdens Futbolita Friday”.
Ten slotte: We waarderen jullie bezoek aan Doordebenen enorm en wensen iedereen het allerbeste voor 2010.
Ook in 2011 blijven we elke woensdag lookalikes plaatsen. Als jij iemand kent die op een bekende voetballer lijkt, mail dan zijn of haar foto naar anton[at]doordebenen[punt]nl. Tips zijn ook welkom op dit emailadres.
Volg je Doordebenen nog niet op Twitter? Gaat dat dan even gauw doen: @Doordebenen.
Nog geen Facebookfan??? Oe, wat een slecht begin van het jaar. Op de Doordebenen Facebook fanpage kan je die slechte start herstellen.

Voor de online marketing, technische, internet webstats geeks onder jullie:
De helft van de bezoekers gebruikte Internet Explorer (bah, stap in het nieuwe jaar eens gauw op een normale browser over). 28 procent gebruikte Firefox en 15 procent Chrome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.