Snorrenvoetbaltournooi

Mark van Bommel Louis van Gaal met snor
In het kader van November-Snorrenmaand (=movember) ontvingen wij op de burelen van Doordebenen een mail van Sebastiaan. Sebastiaan is op zoek naar besnorde voetballers voor een voetbaltournooi. Enfin lees zelf maar zijn mail:
Ik zoek voetballers met snorren. Georganiseerd in 7 tallen. Die van retro voetbalcultuur houden. En die het geen slechte zaak vinden dat er ondertussen nog wat geld wordt opgehaald voor movember.com, want uiteindelijk is het toernooi ook een “fund-raiser” voor het kankerfonds.

De bedoeling:
– Laat je snor staan.
– Regel een naam, outfit en evt. sponsor voor je 7-tal.
– Kom zondag 28 november om 13:00 uur met je team naar SDZ om het eerste movember snorren-toernooi te voetballen en een paar onvergetelijke polaroids te verzamelen.

Iedere deelnemende ploeg krijgt in ieder geval een digitaal Panini album van zijn team, het winnende team natuurlijk een snor-trofee en ook de speler die de romantiek van het huwelijk tussen snor en bal het mooist heeft weten te belijden zal worden gelauwerd.
De spelers zijn de sterren van de show. Wees er op voorbereid dat mensen met je op de foto willen, met handtekening. (die verkopen we voor “het goede doel…”)
Aanmelden kan op deze facebookpagina of door te mailen naar koningknotwilg[at]gmail[punt]com
(voor de echte clubvoetballers: het niveau is reserve 4e klasse en lager)

Dus waar wacht je nog op??
Check hier trouwens het ultieme snorrenshirt.
[ad#Google Adsense 468×60]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.