Sneijder; I am the Rules


De Sportman van het jaar verkiezing is gewonnen door een schaatser (ik ben z’n naam even kwijt). Deze jongeman is namelijk wereldkampioen geworden, of Europees kampioen of iets met de Olympische Spelen. Anyway, hij heeft een medaille gewonnen, waarvan wij Hollanders er dertien in een dozijn winnen. We zijn namelijk ongeveer het enige volk dat het leuk vindt om rondjes te rijden op het ijs. Dus zo win je nog eens iets.
Sneijdertje is geen Sportman van het jaar geworden. Begrijp me goed; ik vind Wes geen sympathieke gast, maar wanneer je in één jaar de Champions League gewonnen hebt, je land naar de WK finale hebt geleid, landskampioen bent geworden, de Italiaanse beker hebt gewonnen en door Yolanthe in het huwelijksootje bent genomen, verdien je heus wel een prijs, hoor. Maar nee, de Nederlandse Sportbond denkt daar dus anders over.
Enfin, Sneijdertje heeft wel vette Nike Air Max en spreekt een aardig woordje Engels. Lekker dikke zolen, want dan lijk je groter. Slim hoor, Wes!

Sportploeg van het jaar werd een prooi voor het Nederlands voetbalelftal. De Nederlandse Korfbalploeg werd nipt verslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.