Ronaldo en de travestieten

andreia de travestiet vriendin van RonaldoDat was nog eens smullen! Dikke Ronaldo was betrapt met een stel prostituees. En het ging niet eens om prostituees volgens de Hollandse traditie (we herinneren ons Kyra Eggers nog) maar om onvervalste travestieten. Heel Brazilië kon lezen over hoe de Goddelijke Dikkerd de drie bestelde “dames”, zonder te betalen, uit zijn hotelkamer had geschopt toen bleek dat ze iets tussen hun benen hadden hangen.

Ronaldo zat al gigantisch in de put door zwaarlijvigheid, alweer een knieblessure, psychische problemen en de twijfels over het ooit weer kunnen voetballen. En nu kwam deze affaire er ook nog eens bij. Flamengo toonde zich bereid om zich als een moeder gans over de gevallen spits te ontfermen. De club bood hem de mogelijkheid te revalideren, hield hem uit de wind wat betreft de travestietenaffaire en bij goed herstel zouden ze er wel uit komen qua contract. Althans, zo dacht Flamengo erover.

Toen de spits weer fit was ging Corinthians ineens met zijn handtekening aan de haal. Stank voor dank dus! Ronaldo liet Flamengo keihard vallen en tekende bij de grote rivaal. De club en de supporters voelden zich bedrogen en waren des duivels.
Onlangs kwam Ronaldo met zijn nieuwe club op bezoek bij zijn voormalige pleegmoeder Flamengo. De thuissupporters hadden in de voorafgaande weken een warm onthaal voorbereid. Honderd travestieten werden uitgenodigd om de spits te verwelkomen op het vliegveld.

Eerder had Gremio het gezellige onderonsje van Ronaldo met de manvrouwtjes ook al aangewend om de spits welkom te heten in hun stadion. Er hingen spandoeken van een “vrouw” gehuld in shirt van de spits. “Forca Ronaldo” stond eronder. De afgebeelde “vrouw” was Andre “Andreia” Albertini (zie foto boven), een van de heren van plezier die destijds op zijn hotelkamer ontboden waren. “Andreia” was niet lang daarvoor gestorven aan AIDS.

Hieronder een filmpje van een ietwat mislukte pingel van de Goddelijke Dikkerd tegen Cruzeiro. Ook dat nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.