Meest gelezen artikelen van 2009

Kerst is hét moment om terug te blikken. Combineer dat met de massale lijstjes gekte en een kind kan de was doen. U vraagt, wij draaien: de top tien meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Naar welke stukkies op Doordebenen ging jullie interesse het meest uit?

1. Bijnamen van voetballers. Doordebenen is dé bron gebleken voor mensen die zoeken naar bijnamen van voetballers. Mede dankzij de bijnamenquizzes op VI.nl en dankzij jullie gezonde interesse naar bijnamen van spelers is de lijst met bijnamen van voetballers de best bezochte pagina geweest in 2009.

2. De Doordebenenlezer is niet vies van een smerig grapje. Massaal smulden jullie van het stukje over een speler die de bilnaad van zijn tegenstander van dichtbij bekijkt: Ieder boontje zijn toontje.

3. De Cristiano Ronaldo lookalikes waren erg populair in 2009. Deel één en twee trokken niet alleen veel bekijks maar lokten ook veel reacties uit (positieve én negatieve). De Evenknie categorie bleek sowieso een gewild item.

4. Op plaats vier van de meest gelezen artikelen staat het stadion in Polen waar je nog niet dood gevonden wilt worden: Het artikel over het lugubere stadion van Miejski Klub Sportowy Znicz Pruszkow Ofzo. Het werd een ware Twitterhit.

5. Het blijft een voetbaltaboe maar daarom niet minder populair: Homo’s in de foeballerij. Een lijstje van voetballers van wie gezegd wordt: “dat zou er best wel eens één kunnen zijn”. Not that there’s is anything wrong with that (om met Seinfeld te spreken).

Hier vonden jullie trouwens geen reet aan.

De voltallige redactie dankt de trouwe Doordebenenlezer voor het bezoeken van onze site en wenst iedereen een schitterend 2010. Blijf ons in 2010 vooral bezoeken en spread the word! Voor de onwetenden: je kan ons ook vinden op Twitter en je kan fan worden van onze Facebook page.

Oh ja, neem ook eens een kijkje in onze shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.