Lazy saturdays


Als we nou gewoon doen alsof de Champions League niet bestaat, dan zijn de Nederlandse clubs heel lekker bezig. Vier Nederlandse ploegen hebben gewonnen in Europa. En drie ploegen zijn door naar de laatste zestien teams van Europa!! Oh, hosanna! Het gaat uitstekend met het Nederlands voetbal. Dat kan en mag niet ontkend worden. En als we nu vooral blijven doen alsof er geen Champions League bestaat gaan we het nog ook echt geloven.
Onze clubs zijn niet alleen stuk voor stuk Europa aan het veroveren, onze competitie is ook nog eens de sterkste van het continent (als we Engeland, Duitsland, Italie, Spanje, Frankrijk en Rusland gemakshalve vergeten).
Nu weer even de koppen uit het zand en tijd voor een stukje duiding en oog voor de harde realiteit.
De Nederlandse competitie is retespannend. En wie dat wilt ontkennen moet van zeer goede huize komen.
Genoeg geluld, het is weer tijd voor de creme de la creme van de Nederlandse voetbalblogosphere. Welke pareltjes publiceerden zij de afgelopen week?

  • We trappen af met een schitterende fotosessie van de u allen zo bekende Wambertotour. Mooie foto’s gemaakt bij FC Heikant, de thuishaven van Wamberto.
  • Nu we het toch over Wamberto hebben. Waarom niet direct een link naar het volledige Wambertotourverslag dat de brothas van Voetblah maakten?
  • Toen scheidsrechter Vink nog niet de gebeten hond was, maakten we blinde vinken grappen over Marciano Vink. Kent u die nog?
  • Uitgeschakeld worden in het Theatre of Dreams en daarna verder nadromen. Het klinkt tegenstrijdig, maar is niet onmogelijk.
  • Zondag spelen Sheffield United en Sheffield Wednesday de Steel City Derby. Een derby die een flinke historie heeft maar waarvan de editie van 1993 de bekendste is.
  • Nog meer info over deze, fraaie, historische en beladen derby.
  • Als je club zo slecht en lelijk voetbal speelt, dan verdien je het om gepest te worden, Filippo, met je lelijk k*tspandoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.