Lazy saturdays

0
118


Mooi weer, foebal, rokjesdag en weekend; wie of wat kan ons nog stoppen? Ligt de koelkast vol? Staat de barbecue al te roken? We gaan er vol voor. Niet voor een gelijkspelletje. Nee, we gaan dit weekend voor de volle drie punten. Bier, zon en foebal zijn de drie punten waar we vol voor gaan. En met een beetje geluk scoren we zelfs ook nog een vierde punt: een vrouw (maar dan pas wel na het foebal en het bier, anders wordt het geheid weer gezeik).
Voordat al dit geweld losbarst gaan we eerst nog even heel sophisticated de leukste voetbalblogartikelen van de afgelopen week doornemen met u.

  • Onstwedder Boys? Helpman? Kielwindeweer? Hardegarijp? Elsschot had de namen niet mooier kunnen bedenken.
  • We hadden altijd al een zwak voor Mark de Vries. Hij heeft deze week al veel aandacht gehad, maar als wij maar een ieniemini kiezelsteentje kunnen bijdragen aan een verlenging van zijn loopbaan, zetten wij ons daar voor in.
  • Kunst en Materazzi in één en dezelfde zin, zonder ontkenning. Het kan blijkbaar. Maar dan moet Zidane ook genoemd worden in diezelfde zin, ter compensatie.
  • De sympathiekste club uit de Premier League is natuurlijk Wolverhampton Wandererererers. Vroegah hadden ze ook nog eens de mooiste, volste, onverantwoordste tribune.
  • Eeuwig zonde dat Ali El Khattabi al vijf jaar niet meer voetbalt. Die kent u toch nog wel??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here