Lazy saturdays


De stofwolken van de tweede Clasico zijn opgetrokken, Manchester City ligt uit de beker, NEC won de Gelderse derby, de Nederlandse Klassieker staat op het punt van beginnen en de competitie lijkt weer een zinderend slot te krijgen. Wat is het toch heerlijk dat de bal weer rolt.
Even geen aandacht voor de crisis of de Winter des Doods, maar gewoon lekker bladeren door de leukste voetbalblogs die Nederland rijk is. Een selectie van de beste stukkies van afgelopen week.

  • Je hebt van die spelers die je oppakt op hun 17de en blijft volgen tot hun 37ste. Het zijn er niet veel maar Del Piero is er één van. Al twintig jaar op een ziekelijk hoog niveau, bij één en dezelfde club. Dat soort spelers dus.
  • Zelf heb ik er ook gestaan: op de tribunes van het Zuiderpark. Maar ja, het Zuiderpark is sinds een paar jaar niet meer. Een tripje down memory lane.
  • Een wisseling in de gelederen van Doingthe116. De één gaat en de ander komt. Zo gaat dat in de voetballerij. De aanwinst mag direct de preview doen op het weekend in Engeland.
  • Alle Afrikaanse spelers zijn snel, atletisch, tactische onbenullen en hun keepers zijn grabbelaars. Toch @MennoPot?
  • Niet dat we haat hebben aan het poenerige Vitesse en een zwak voor NEC; we zijn immers een neutraal, journalistiek onafhankelijk, objectief voetbalblog. Maar deze beelden van de Gelderse derby, zijn goud.
  • Die lucky bastard was gewoon bij de derby van Sevilla. Hij werd voor het eerst in drie jaar weer gespeeld. De wedstrijd was matig maar de sfeer des te beter.
  • De keuze was reuze, daarom nog eentje. Wij vonden het idee ook al te gek voor woorden, maar gelukkig denken meer mensen er zo over: De KNVB Gold Card. (LOL, mond afvegen na het eten van een frikadel!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.