Lazy saturdays


Het weekend ligt aan je voeten. En het is niet zomaar een weekend. Er wordt namelijk gefoebald. Wat potjes in Nederland, FA Cup in Engeland en in Spanje speelt Barcelona de eerste van zijn 20 finales. Maar dat is niet alles. De belangrijkste wedstrijd vindt echter plaats onder de rook van Antwerpen, waar FC Berlaar-Heikant aantreedt tegen Linda Olen. Inderdaad, FC Heikant; de club van Wamberto. Wat maakt deze wedstrijd nou zo belangrijk? Nou, het zit namelijk zo: de top van de Nederlandse voetbalblogosphere reist zondag af naar Berlaar-Heikant om Wamberto de hand te schudden en om de Vlaamse voetbalcultuur in volle glorie op te snuiven. Dit belooft dus een historische dag te worden.
Voor het zover is, proberen we jullie zoet te houden met de leukste voetbalblogartikelen die de afgelopen week gepost zijn.

  • De ingredienten voor een mega spandoek. Men neme…
  • Tegenwoordig is het maatschappelijk aanvaard om Duitsers aardig te vinden. Daarom begrijpen we deze Anti-Duitsland kroeg niet helemaal. Toch is het stiekem wel mooi.
  • Wij herinneren ons Kalusha nog goed. Ietwat bebocheld maakte hij bij PSV zijn acties langs de linkerzijlijn. Hij had het geluk om niet in het neergestorte vliegtuig te zitten en sindsdien is het zijn doel om Zambia op het WK te krijgen. Vorige week liet zijn team zien waartoe het in staat is.
  • Morgen met zijn allen naar Amsterdam! We trekken een oranje hemd aan en springen de grachten in. Nederland is namelijk wereldkampioen!
  • Na de oorwassing tegen AC Milan is het een schrale troost voor Arsenal dat ze altijd nog een leuke bijnaam hebben.
  • Omdat het zo’n mooie, sympathieke pik is linken we nog een stukkie over Kalusha. Natuurlijk kennen we die nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.