Lazy saturdays


Over de afgelopen voetbalweek valt weinig te schrijven. Er is weinig gebeurd. Zoals elk jaar maakte Ferrie Bodde een rentree na blessureleed, zoals elk jaar won Messi de Gouden Bal, en zoals elk jaar zijn er weer wat wintertransfers. Leuk nieuwtje uit de kantlijn is dat Johann Vogel na drie jaar niet gevoetbald te hebben, weer op voetbal is gegaan. Niet dat je daar warm van wordt, maar het is een raar gegeven om na drie jaar inactiviteit weer de kicksen onder te binden. Nou ja, dat is dus de staat waarin het voetbal verkeert tijdens de winterstop. Laten we snel over gaan naar de orde van de week. En dat zijn dus de leukste artikelen van de Nederlandse voetbalblogs die er verschenen zijn. Komt ie!

  • Altijd vraag ik me af hoe die immens grote spandoeken gemaakt worden. Eindelijk wordt de vraag beantwoord.
  • Kent u dat probleem? Dat je je klikobak gaat ophalen maar niet weet welke nou precies van jou was?? Zolang niet de hele straat supporters is van FC Utrecht kan dit de oplossing zijn voor uw klikoprobleem.
  • Wat vliegt de tijd, nou, nou. Zes jaar geleden bemande FC Groningen het de Euroborg.
  • De ene trainer is de andere niet. Of eigenlijk wel. Eigenlijk is het allemaal gelul wie er voor de groep staat. Het ene type of het andere. Een trainer moet in de eerste plaats geluk hebben, in de tweede plaats goede spelers en in de laatste plaats enigzins een visie (maar niet teveel).
  • Hoe Manchester United gebruikmakend van het bestedingspatroon van een rugzaktourist (mooi gevonden, @mennopot met de terugkeer van ultieme rooie Engelsman Scholes uiteindelijk toch de harten steelt van de voetballiefhebber.
  • Op Doingthe116 kan je verslagen van je “vinckies” posten. Hier de eerste gastspeler. Hij is bij Portsmouth-Southampton geweest.
  • Kent u deze nog?? Dejan Govedarica! Goede speler die op mij vooral bij NEC veel indruk maakte.

Oh ja, om je voetbalhonger te stillen kan je vanavond altijd nog Match of the Day kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.