Lazy saturdays


Oh oh oh, er viel de afgelopen week eindelijk weer wat te genieten op de voetbalvelden. De Ruziende Godenzonen staan met negen tenen in de knock-outfase van de Champions League. En we hebben allemaal eindelijk weer eens een pot van hoog niveau kunnen aanschouwen. AC-Barca was er één om je vingers bij af te likken. Die goal van Kevin Prince Boateng loog er niet om. De aanname, het uitspelen van de tegenstander en de afronding benaderden een vorm van pure kunst. Dat hij meer kan dan mooie doelpunten maken, zie je in de video.
Maar nu even terug naar de harde realiteit van de dag. Het is niet alleen maar Hosanna in de foeballerij. Ons bereikte namelijk het trieste bericht dat Andy van der Meyde per direct zijn voetballoopbaan beeindigd. En hij was nog wel zo lekker bezig!
Nu we de week doorgenomen hebben is het tijd om het weekend in te luiden. Dit doen we traditiegetrouw met de beste voetbalblogartikelen van de afgelopen week.

  • In tijden van de meest onmogelijke, onlogische, onuitspreekbare, maar duur betaalde stadionnamen is Union Berlin een verademing. De club verkoopt ook zijn ziel….. maar niet aan iedereen.
  • Over bizarre stadions gesproken. Check deze in Thailand. Zelf halen als je overschiet, graag.
  • Andy was niet de enige Andy aankondigde te stoppen met foebal. Ok, Andy heet eigenlijk Andwele. Maar ook Slory geeft er de brui aan.
  • Een erg bijzonder interview over een Nederlandse Aston Villa fan. Hij drinkt z’n potje pas leeg na de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.