Lazy saturdays

 


De kwaliteit van de midweeks Champions League wedstrijden viel vies tegen. Om principiele redenen laten we de Europa League volledig buiten beschouwing. Voor leuk voetbal is alle hoop gevestigd op de Nederlandse competitiewedstrijden van komend weekend. Laten we de kater wegspoelen met een biertje en met frisse moed naar de kroeg, stadion of club gaan om verder het weekend te vieren. Geniet van de zon, maar lees eerst nog een selectie van de mooiste schrijfsels uit de Nederlandse voetbalblogosphere.
Met bovenstaand muzikaal hoogstandje proberen we regionaal sentiment toe te voegen aan dit voetbalblog met internationale allure.

  • Wat een waanzinnig mooie oude foto; je zal er maar onder staan. Follow the floodlights
  • De Nederlands uitvakken zijn drie sterren hotels in vergelijking met die in Poolse stadions. Dat belooft weinig goeds tijdens het EK.
  • Nee, neem dan stadion de Galgewaard, ooit het walgen waard.
  • Ook voor een serieuze noot moet je bij Voetblah zijn. Mr Voetblah himself geeft een korte introductie op het boek over Robert Enke.
  • Zo dicht bij de echte foeballerij zijn wij nog nooit gekomen. Op Doingthe116 staat een heus interview met een ex-clubvoorzitter, thans journalist: Ian Ridley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.