Kiprich lookalike

0
459
Kiprich lookalike

Kiprich lookalike
Onlangs kwam ik in een plaatselijk blad weer één van de helden van vroeger tegen, of eigenlijk meer een reminder aan zijn bestaan. In eerste instantie dacht ik de zoon van Kiprich te pakken te hebben maar dat leek onwaarschijnlijk.
De sympathieke anti- en cultheld heeft weinig lookalikes, ook daar is Joszef uniek in. Bovenstaande jongeman komt toch behoorlijk in de buurt. Door het treffen met de Kiprich-lookalike ben ik weer wat in de geschiedenisboeken gedoken. De Kiprich speurtocht resulteerde ondermeer in onderstaande Joeptjoep compilatie.
Joszef Kiprich was eigenlijk nooit in de wieg gelegd om een ster te zijn maar schopte het juist daarom behoorlijk ver bij het Feijenoord publiek. Wat de ‘Tovenaar van Tatabanya’ nu doet? Hij is trainer zegt Google, waar? Denk je dan.. Google heeft geen flauw idee. Ach, aan de andere kant vind ik het al heel wat dat Google een tovenaar weet te traceren.
Het pak staat Kiprich overigens goed, je zou hem geen 51 jaar geven. Het oude Hongaarse adidas shirtje is al helemaal een klassieker, deze klassieke shirts kun je hier met extra korting bij Adidas bestellen.
Hieronder de Tovenaar van Tatabanya feilloos gevangen in 19 seconden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here