Jean-Marie Pfaff, “el Sympatico” met de talenknobbel

de beste games op je mobiel

jean marie pfaffJean-Marie Pfaff, de Grootste Belg, De Vlaamse Krullenbol, in Vlaanderen ook wel liefkozend ‘ El Sympatico’ genoemd.
Hij heeft het imago altijd voor iedereen een aardig woordje te hebben, hij lijkt een gewone jongen die zich voor niets of niemand te goed voelt. Jean-Marie is zich echter welbewust van zijn status en maakt daar dankbaar gebruikt van in meerdere opzichten.
Een echte volksjongen, die na een financiele depressie na zijn keepersloopbaan door zijn eigen real life soap er weer helemaal (financieel) bovenop is gekomen. In Brasschaat wordt de wansmaak van de gehele familie trouwens aardig gesymboliseerd door de Villa’s waarin zij verblijven, echter dit terzijde. Samen met de rest van de familie; kinderen, schoonzoon Sam Gooris (de Vlaamse Wolter Kroes!), kleinkinderen, Hond Angie en huisvriend Frankie wordt hun leven vol tv-optredens, schnabbels, geboortes en overige (Pfaff)-Champagne momenten vastgelegd. Bij Bayern Munchen verworden tot beste keeper ter wereld en in Mexico is dit officieel door wereldpers beaamt.
Pfaffs grootste moment of fame vond echter niet plaats tussen de palen, maar voor de camera’s van de Duitse televisie. Pfaff legt aan de Duitse pers uit hoe hij het voor elkaar kreeg een strafschop te keren. Tijdens het interview wordt hij in zijn enthousiasme niet geremd door enige grammaticale kennis, taalkennis en eigenlijk niet door kennis in het algemeen. Hij stopte gewoon die pingel en is daar verrekte trots op.

Wel ik muss sagen, op dit moment gebe ik geen strafschop, geef ik geen elfmeeser, omdat es ein ongeluk is. Die had em in die hoek geplaatst und ik had die gute hoek. Ik habe ruhig gebleben, ich habe in Belgie ook veel elfmeters gestopt.
Es kan eben gut op die moment kan ie sagen als ich gebe die elfmeserschus so hard moglich und ich kann in die Hoeke plaatsen. Und er hat in die Hoeke geplaatst und ich hat die gute hoek.
Ich habe ruhig gebleben, ich habe in Belgien ook vele elfmeters gestopft und ich mag das hier ook.
Ich mus sagen ich was sehr mute, Samstag gespeeld voor uh tegen ….. und dan Mittwoch met Belgie und nu dese Spiel. Ich was sehr moe maar ik ben sehrs tevreden met deses Spiel. Wir haben een nul zwei zu zwei zwei umgebracht und als wir nog mal Gluck haben dan machen wir nog een dritter Tor. Mar ja, das ist Fussbal. Ich muss sagen diese Spele kommt of die guten Moment. Hamburg habe Mann tegen Mann, Gevecht Mann tegen Mann, sehr gut. Und sie sind sehr gut offensiv. Sie waren mit mehr Vorspelers dan wij in de eerste Helft und in die zweide Helft haben wir unse Hart laten zien dass wij de zuschauers iets te presenteren haben.
Normal spele ich in ganzen blau, das ist mein Liebelingskleur dus ich habe gedacht in Halbzeit ik neem een andere Hose zoals altijd.

Pfaffs, De
Pfaffs, De
Jean-Marie Pfaff

[ad#ad-2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.