Hitz-Sommer lookalike

0
2227
sommer-hitz-lookalike

Beide zijn keepers, beide zijn Zwitsers Internationals en beide spelen in de Bundesliga. De lookalikes van vandaag Marwin Hitz en Yann Sommer lijken dus niet alleen qua uiterlijk op elkaar, maar hebben ook bijna dezelfde achtergrond en hebben bijna dezelfde carrière keuzes gemaakt door in Duitsland te gaan voetballen.

Bij het zien van bovenstaande foto zou je bijna denken dat beide keepers elkaar als grootste voorbeeld zien en s’ochtends hun best doen om zoveel mogelijk op de ander te lijken. Wij wilden ze in ieder geval bijna toevoegen aan de lijst voetbal tweelingen. Het is wel duidelijk dat Sommer de betere keeper is van de twee en hij krijgt dan ook de voorrang boven Hitz bij de nationale ploeg van Zwitserland. Sommer heeft ondertussen 54 interlands gespeeld terwijl Hitz is blijven steken op twee interlands voor de nationale ploeg. 

hitz en sommer
Hitz en Sommer lijken met Matrix-brillen nóg meer op elkaar

Lookalikes tegenover elkaar

De keepers van Mönchengladbach en Borussia Dortmund speelden eind januari nog een wedstrijd tegen elkaar, eindstand: 4-2 voor Mönchengladbach. Sommer speelde de hele wedstrijd terwijl Hitz helaas voorrang moest verlenen aan eerste doelman Roman Burkï. Door de tegenvallende resultaten bij Borussia Dortmund komt er steeds meer kritiek op de eerste doelman Burkï en is hij niet 100 procent zeker meer van zijn plek onder de lat. Begin maart spelen beide teams weer tegen elkaar voor de DFB-pokal. Door de huidige vorm van Dortmund is er dus een kans dat beide keepers gaan spelen en de twee lookalikes lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Zeker een wedstrijd om naar uit te kijken dus! 

Wij vinden dit toch wel een van de meest opvallende lookalikes. Deze twee heren lijken namelijk wel heel erg op elkaar en zijn bovendien allebei Zwiterse keepers die in de Bundesliga spelen. Heb je zelf nog leuke voorbeelden van voetbal lookalikes? Stuur ze op naar panna@doordebenen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here