Gokken op voetbalwedstrijden? 3 handige tips!

0
1688
Gratis-wedden-op-voetbal

Voetbalwedden bestaat al een zeer lange tijd en is voornamelijk populair in Engeland. In elke straat is wel een bookmaker te vinden om geld in te zetten op voetbalwedstrijden. Voetbal is de beste en meest spannende sport voor ons als Nederlanders. We hebben er veel verstand van en het plaatsen van een weddenschap is daarom ook helemaal niet zo gek. Je zet al je sportkennis in om er uiteindelijk geld mee te kunnen verdienen. Het risico is dat je je geld kunt verliezen. Daarom geven we je in deze blog 3 handige tips die jij kunt gebruiken om te gokken op voetbalwedstrijden en er met de winst vandoor te gaan!

Tips bij het wedden op voetbalwedstrijden

Wedden op voetbalwedstrijden brengt altijd risico’s met zich mee en daarom wil je dit zoveel mogelijk beperken. Door onze 3 tips te volgen vergroot je je kans om wedstrijden goed te voorspellen. Lees deze hieronder!

  1. Speel met een strategie
  2. Gebruik bonussen of Free Bets
  3. Gebruik systeemweddenschappen

Tip 1: Speel met een strategie

Het hebben van een goede strategie is onmisbaar om voetbalweddenschappen te winnen. Wat bedoel ik nou precies met strategie? Je kunt niet zomaar in één keer rijk worden met voetbalwedden. Daarom zul je dus een strategie voor de lange termijn moeten hebben. Wij adviseren daarom ook niet om in één keer 100 euro in te zetten op een voetbalwedstrijd om snel geld te verdienen. Stel voor jezelf dus simpele regels op, zoals:

✓ Stel een bepaald budget vrij waarmee je wilt gokken. Luister niet naar je emoties. Als je gefrustreerd raakt door een verlies, kan je nogal gekke dingen gaan doen om je geld terug proberen te winnen. Doe dit dus niet! Bewaar je kalmte.
✓ Verdiep je goed in de quoteringen bij verschillende bookmakers, zoals TOTO, Unibet, Bwin, Bet365, etc. De ene bookmaker hanteert hogere quoteringen bij een wedstrijd dan de andere. Wees hier dus van op de hoogte!
✓ Gokken op voetbal uitslagen moet je alleen doen, wanneer je er ook echt veel kennis van hebt en het altijd volgt. Je moet dus op de hoogte zijn van het voetbalnieuws, de teams, de blessures, de vorm van spelers, noem maar op.

Tip 2: Maak gebruik van bonussen of FREE Bets

Gokken op voetbalwedstrijden wordt nog leuker met onze tweede tip! Onze tweede tip is om gebruik te maken van sportweddenschap bonussen, zoals combi boosts en free bets. Ik zelf heb verschillende accounts, waarbij ik me aanmeld voor deze bonussen. Hierbij blijf je op de hoogte van alle leuke kortingen en acties. Bij TOTO en Unibet hebben ze vaan combi boosts lopen, waarbij ze hogere quoteringen hanteren of free bets van 5 of 10 euro, waarmee je gratis een weddenschap kunt plaatsen. Houdt dit dus goed in de gaten.

Tip 3: Maak gebruik van systeemweddenschappen

De laatste tip die we geven voor gokken op voetbal is het gebruik van systeemweddenschappen. Misschien heb je je hier al eens eerder in verdiept. Met de zogenaamde system bets heb je echt heel veel mogelijkheden. Zo kun je systemen gebruiken als Doubles, Canadian, Heinz, etc. Mocht je nog niet weten hoe dit precies in elkaar zit, check dan onze blog over systeem wedden, waar alles stap voor stap voor je wordt uitgelegd. Met een sytem bet kun je meerdere weddenschappen in 1 weddenschap afsluiten. Je verspreidt als het ware je kansen. Je kunt bij het 2/4-systeem (Doubles) namelijk al geld winnen als je twee van de vier wedstrijden goed hebt voorspeld. Wil jij graag je minder risico’s nemen, verdiep je dan eens in systeemweddenschappen.

Het blijft een kansspel!

Sportweddenschappen afsluiten blijft een kansspel en het is dus niet gegarandeerd dat je er ook echt daadwerkelijk een inkomstenbron van kunt maken. Ga daarom bewust met je geld om en ken de risico’s van het vak. Vul desnoods een limiet in op je account, zodat je gekke dingen gaat doen met je geld.

Dit waren onze 3 tips om te gokken op voetbalwedstrijden. Wat zijn jouw strategieën om voetbalweddenschappen te winnen? Laat het ons weten en misschien maken we wel een andere blog met nieuwe tips om voetbalweddenschappen te winnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here