Gaat Jimmy Floyd gelijk krijgen??

jimmy floyd hasselbaink cartoonToen AC Milan fenomeen Shevchenko twee jaar geleden de overstap naar Chelsea maakte was alles wat Blue was door het dolle heen. De scoringsdrift van Sjevstjenko kende geen maat en hij zou dit ook in London gaan tonen. Jimmy Floyd Hasselbaink (pas een echt doelpuntenmachine) had zijn twijfels: “Andrey Shevchenko kan weleens een flop van 45 miljoen euro blijken te zijn” zei hij destijds. “Ik weet niet of Shevchenko het hier wel zo goed zal doen. Je hebt niet alleen talent een snelheid nodig, maar ook moed en bravoure. Niet iedereen heeft dat. Shevchenko is een goede speler en zal goed spelen met geweldige spelers, maar we zullen nog wel zien of hij hier een succes wordt.”
shevaWat toen als jaloezie klonk van de oud-Chelsea spits lijkt nu bewaarheid te worden. In twee seizoenen in Londonse dienst scoorde hij slechts negenmaal in 47 competitiewedstrijden. Tijdens de eerste competitieronde werd hij op de bank gehouden. Dit seizoen dreigt Sheva weer buiten de boot te vallen en een geruisloze aftocht van Stamford Bridge zit eraan te komen. AC Milan schijnt nog op zoek te zijn naar een scorende spits….

Vind jij dat Hasselbaink gelijk heeft gekregen of vind je dat Shevchenko nooit een echte kans heeft gehad bij Chelsea? Laat het hieronder weten.
[ad#ad-2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.