Futbolita Friday

Met het vertrek van Afellay en Amrabat uit Eindhoven is de advertentiewaarde van PSV in Marokko flink gekelderd. Het kwartet eerste elftalspelers met Marokkaanse roots is ineens gehalveerd. Koning Ibi is naar Barcelona, tijd voor kroonprins Zeki. Of zou Otman Bakkal dan toch eindelijk eens laten zien wat ie echt waard is.

Spraakmakend op het veld, voor de microfoon werden de meeste mensen niet blij van de psv’ers. Afellay bracht mediatraining naar een heel nieuw level met zijn uiterst beleefde maar nietszeggende interviewtjes. Labyad heeft ook op dit vlak al goed naar grote broer Afellay gekeken, helaas. Bakkal kreeg het zelfs voor elkaar om het bizarre bijtincident tijdens Ajax-PSV heel relaxt af te doen met ‘de beelden spreken voor zich’. Enige lichtpuntje in dit opzicht is Nordin Amrabat die voor de camera gefrustreerd leegloopt en praat over vissen die moeten zwemmen enzo.

Dat de heren ook heel anders kunnen klinken blijkt uit dit filmpje, waarin ze geïnterviewd worden in hun moederstaal. Helaas is het talenpakket van Futbolita niet zo uitgebreid dus we verstaan werkelijk geen snars van wat de mannen zeggen.
Versta jij het wel? Laat ons niet langer in spanning en zet t ff in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.