Futbolita Friday: What women want


Al tijden breken we ons bij Futbolita het hoofd over de vraag hoe we Doordebenen iets interessanter kunnen maken voor de vrouwelijke voetbalfans. Want ja, die zijn er. Echt. Sommige vrouwen houden gewoon van voetbal. Serieus. Met alles erop en eraan. Clubliefde, wedstrijdspanning, tactische analyses en eindeloze praatprogramma’s. Gewend aan de hoon van de gemiddelde mannelijke voetbalsupporter houden ze zich soms een beetje op de vlakte. Gooien ze er een mutsige opmerking doorheen of stellen ze een hele voor de hand liggende vraag over buitenspel ofzo. Vooroordelen zijn er om te bevestigen natuurlijk.

Daarom vandaag een echte ‘Futbolita Friday’. Niks voetbalinhoudelijks. Mooie mannen, dat is het enige aan voetbal dat ons interesseert. Bij voorkeur goed afgetraind en zonder shirt. Dus bij deze, voor alle vrouwen (en homo’s) een backstage filmpje van de covershoot van de nieuwe L’Homo. Enjoy!

Onze oprechte excuses aan alle mannen die nu misselijk op zoek zijn naar een teiltje. Ga maar gauw goede voetbalstukjes lezen of mooie voetbalvrouwen kijken… Volgende week beter.

Foto en filmpje horen bij de nieuwe uitgave van de L’HOMO, voor meer info zie de site van de Linda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.