Futbolita Friday: wegens succes herhaald?

We kunnen wel zeggen dat dit niet echt het seizoen van PSV was… Op sportief gebied gingen alle successen naar de concurrentie en ook op financieel gebied zit het PSV niet echt mee. Komt nog bij dat de altijd zo geroemde sfeer bij PSV op dit moment ook pet is.

Wat kun je nu het beste doen als je het lachertje van de Nederlandse voetbalwereld dreigt te worden? Juist ja, zelfspot. Als je jezelf belachelijk maakt hoeft een ander dat niet meer te doen. In navolging van de kaskraker met kerst hebben de PSV’ers zichzelf weer in allerlei pakjes gehesen. Uit onderstaand filmpje blijkt dat het met die sfeer nog best goed zit.

Met de acteerprestaties gaat het trouwens iets minder. Let goed op, de clichématige woordgrapjes zijn niet van de lucht. (niveautje: ga jij naar Bulga rije, Dan nie, Bou ma enz) Blijf vooral ook even hangen tot na de 5 minuten… Enjoy!

En nu voor de Eindhovenaren maar hopen dat ze genoeg reclamezendtijd krijgen met dit filmpje, komt het met dat financiële tekort ook wel weer goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.