Futbolita Friday: Schoolkamp in Noordwijk

Deze week was het eindelijk weer zover. Er stond onze oranjemannen een heus tripje naar Noordwijk te wachten. Als uitgelaten jonge honden stonden ze in de startblokken om af te reizen naar de door de KNVB afgehuurde kampeerboerderij. Afgelopen maandag verschenen ze frisgewassen, bepakt & bezakt en voorzien van jongensachtige grijns bij hotel ‘Huis ter duin’. Geblesseerd of niet, geen boze baas kon ze tegenhouden, dit uitje lieten ze zich niet ontzeggen.

Het goedgevulde programma is Futbolita niet helemaal bekend, maar we hebben geluiden gehoord die ons bevielen. Gourmetten op maandag, een dropping op dinsdagavond en op de laatste avond natuurlijk een spetterende bonte avond. Overdag kwam vast de kapper langs en maakten ze twee uitstapjes met de bus, waarna ze een potje voetbal speelden. Tussendoor vermaakte de oudere garde zich met een potje kaart terwijl de jonge gasten elkaar probeerden te verslaan op de spelcomputer.

De bonte avond op woensdag was in ieder geval een groot succes. De verkleedkist ging open, iemand had een laser mee genomen en er was zelfs vuurwerk. Er was genoeg publiek dat flink van zich liet horen en Drenthe en Wisgerhof waren de gelukkigen die in de prijzen vielen. Zij kregen voor hun optreden een Haasje opgespeld. Helaas was er een domper voor Mathijsen, die tijdens zijn dans act lelijk door z’n enkel ging.

Na drie dagen kwam het schoolreisje naar Noordwijk al weer ten einde. De tijd gaat altijd veel te snel als het gezellig is. Met lichte tegenzin werd de tas gepakt en het vliegtuig of de auto gezocht. Terug naar het hectische leven van de club, met verplichtingen en hard werken enzo. Soms zou je wensen dat je leven altijd zo ongecompliceerd als een schoolreisje was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.