Futbolita Friday: Kusje van Kah

Pa-Modou, we hebben je altijd totaal verkeerd beoordeeld. Zo weten we nu. Sorry daarvoor.

Op de een of andere manier zijn we er altijd van uit gegaan dat je een ontzettend lompe en horkerige vent bent. Komt misschien door dit soort incidentjes en de horrifying tackles die je er op sommige momenten uitgooit. Doe je ineens van die rare dingen dat je als toeschouwer bijna denkt de kortsluiting daarboven te kunnen waarnemen.

Maar na het zien van onderstaande actie zijn we helemaal om: (K) aaaaah, wat een schatje!Kah een lompe kerel? Blijkt dus helemaal niets van waar. Allemaal verkeerde beeldvorming. De Noorse Gambiaan (of Gambiaanse Noor, net wat je wilt) blijkt een uiterst sympathieke vent die Khalid Boulahrouz even laat zien hoe je wel met vrouwelijke journalisten langs de lijn om dient te gaan.

Onze Pa blijkt trouwens een verrassend hoge ‘real life soap’-factor te hebben. Youtube biedt een aantal kneuterige filmpjes van hem. Kah die boodschappen doet, Kah die naar de kapper gaat, Kah die die dolt op de training en ga zo maar door. De beelden van Kah die in een snoepstring over het trainingsveld rent hebben we (helaas) niet meer kunnen achterhalen. Mocht jij het filmpje nog ergens hebben liggen aarzel dan niet het hieronder te posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.