Futbolita Friday: om te janken….

Het kan niet echt als een grote verrassing komen dat we deze week aandacht besteden aan het WK voetbal voor vrouwen. We zijn het toch wel een beetje aan onze stand verplicht om het toernooi in Duitsland onderwerp te maken van deze Futbolita Friday. Maar om heel eerlijk te zijn….het leeft niet zo hier…

We waren dan ook heel blij om te zien dat er nog wel zeer gepassioneerde fans zijn die de tribunes in Duitsland bevolken. Deze man heeft het niet meer als een speelster van Equatoriaal-Guinea een opgelegde kans net voor het doel langs schuift. Als een volleerd drama acteur gooit hij alle emoties eruit. We zijn benieuwd hoe hij zich heeft gedragen na afloop van de wedstrijd, Noorwegen won namelijk met 1-0.(Let vooral ook even op de Bieber-lookalikes boven in beeld die smakelijk om de man kunnen lachen.)

Disclaimer: Futbolita wil hiermee absoluut niets negatiefs zeggen over de kwaliteit van vrouwenvoetbal, laat staan over de amusementswaarde. Nieuwsgierig geworden naar het WK voor vrouwen? Check Eurosport, zij besteden veel aandacht aan het toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.