Futbolita Friday: Nossa, Nossa!!

Voetballende voetballers zijn leuk. Dansende voetballers zijn nog net iets leuker. Zeker als ze dansen op zo’n heerlijk nummer als dit. De Braziliaan Michel Teló heeft momenteel in Zuid-Amerika een kneiter van een hit met het “catchy liefdesliedje Ai si eu te pego“. Met een beetje hulp van niemand minder dan Neymar werd het liedje binnen no time een grote hit in Brazilië.
Al snel werd het opgepikt door mede Portugees-sprekende en liefhebber van Braziliaanse lindas; Cristiano Ronaldo. Eind oktober vierde hij zijn goal tegen Malaga door samen met Marcelo het bijbehorende dansje te vertonen. Nice! En waar CRon gaat, daar volgen vele voetballers… Als een ware hype trekt het over de Europese velden. Spanje, Griekenland, Polen Duitsland, en Engeland: you name it, they’ve got it. Niks IJslandse toneelstukses om doelpunten te vieren, maak een goal en doe je dansje! Futbolita is razend benieuwd wie in Nederland de stoute schoenen aantrekt en zijn sambakunsten vertoont in de Eredivisie. Suggesties, anyone? (Jonathan Reis, je wordt node gemist nu….)

http://www.youtube.com/watch?v=f-_X1heClus&feature=related
Enkele huishoudelijke mededelingen:
Waarschuwing voor je het liedje luistert: je komt er de rest van de dag niet meer vanaf!
Vinden wij helemaal niet erg…maar we hebben je gewaarschuwd 😉
– In dit clipje heeft iemand (vast een dolenthousiast tumblermeisje) de beelden van de dansende voetballers onder het liedje geplakt. Voor de heteromannen is er ook nog altijd deze versie, die is met Braziliaanse chicas.
– Hoewel ons Portugees niet meer helemaal is wat het is geweest, snappen we wel zo’n beetje wat Michel Teló zingt.
Het is van het genre: jongetje ging dansen, zag mooi meisje, dronk zich moed in en ging een praatje maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.