Futbolita Friday: met geen pen te beschrijven

Na de relatieve rust van de interland-tiendaagse komt er weer zo’n week. Zo’n week dat je je sociale leven even ‘on hold’ kunt zetten omdat er elke avond wel voetbal op tv is. (Of je nodigt je vrienden uit om mee te kijken, twee vliegen in een klap.)

Komende week is kwartfinale week. Op dinsdag en woensdag trekt het Champions league-circus aan u voorbij, terwijl op donderdag Wilfred & Johan ons weer een avondje Europa League voorschotelen. Tel daar Twente-psv en een maand gratis Sport 1 bij op en je bent lekker onder de pannen.

Hoe leuk ook, het dreigt wel een beetje een overkill-situatie te worden. De charme gaat er toch een beetje vanaf zo. Daarom dit filmpje. Ga er even rustig voor zitten, neem je moment en geniet van de schoonheid die voetbal kan hebben. (vergeet je geluid niet aan te zetten…)


Animatie van Richard Swarbrick @RikkiLeaks. Muziek van Richard Swarbrick.

Tottenham neemt het dinsdag in het Estadio Santiago Bernabéu op tegen Real Madrid. Of Gareth Bale zijn kunsten zal kunnen vertonen is nog niet bekend. Wij hopen in ieder geval op nog zo’n filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.