Futbolita Friday: Khalid showt z’n skills

Meisjes plagen, kusjes vragen. In de basisschooljaren van weleer een veelgehoord deuntje. Eenmaal de puberjaren doorgekomen weten de meesten wel dat er heel andere manieren zijn om het hart van een vrouw te veroveren. Toch blijven er altijd mannen die denken  dat ze vrouwen hardhandig van hun aanwezigheid op de hoogte moeten stellen.

Afgelopen zondag begaf de blonde Jessica Kastrop zich voor aanvang van de Bundesliga wedstrijd tussen Mainz en Stuttgart op op het veld om een interview voor het Duitse Sky Sports op te nemen. Op dat moment stond Stuttgart-speler Khalid Boulahrouz op datzelfde veld voor de warming-up. Dat heeft Jessica geweten ook. Terwijl Jessica midden in haar interview met Fredi Bobic was wilde Khalid blijkbaar even laten merken dat hij er ook was. Het moet gezegd, zijn precisieschot mag met recht een bjoetie genoemd worden…. maar pijnlijk lijkt het ons wel.


Hoewel zijn bijnaam anders doet vermoeden is Khalid eigenlijk een prima kerel die absoluut geen kwaad in de zin heeft. Zodra hij in de gaten kreeg dat Jessica letterlijk ondersteboven was van zijn spel kwam Khalid naar de presentatrice gerend en heeft hij direct zijn excuses gemaakt. Met een kusje misschien?

Update: Bouhla heeft Jessica een week na z’n voltreffer een mooie bos bloemen overhandigd en nogmaals zijn excuses gemaakt. Bovendien kreeg Jessica van hem een echte ‘voetbalhelm’ zodat ze zich nu als de vrouwelijke versie van Petr Cech veilig langs de kant van het veld kan opstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.