Futbolita Friday: Back in Business

Daar zijn we weer! Nadat we ons begin juli een beetje onflatteus uitlieten over het WK vrouwenvoetbal zijn we voor de zekerheid een paar weken ondergedoken. Even geen voetbal, de fietsende oranjemannen in Frankrijk hebben de reserverol met verve vervuld. Maar nu is het weer tijd om de aandacht te verleggen naar het echte spelletje.

Vanavond start de vaderlandse competitie met een lekkere Rotterdamse derby. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Kan Feyenoord weer eens ouderwets de koppositie pakken? Hoe vergaat het Sjon van den Brom met zijn Arnhems Handelshuis als hij op bezoek gaat bij ADO? Gaat de aanval van Heerenveen zijn belofte inlossen of kan Pastoor ook bij NEC de boel goed neerzetten? En kunnen de PSV-aankopen de belofte waarmaken of wordt het bezoek aan AZ een onvervalst Manolevje?

Kortom; wij hebben er zin in! Voor een inhoudelijke voorbespreking verwijzen we je door, kijken wij ondertussen nog even naar de voorseizoen/vakantiepret van enkele buitenlandse clubs.

– Die grap over de les in fopduiken die Barca kreeg heb je vast wel gehoord.
– Cristiano Ronaldo beledigde de Chinezen buiten het veld, en zet ze op het veld ook wel een beetje te kakken met dit schitterende hakje.
– OpperFutbolita Ash volgde verschillende Premier League clubs tijdens hun voorbereiding in Azië, het leverde haar een knieblessure op en een heuse uitbreiding van het Futbolita imperium.

De foto komt uit het immer goedgevulde archief van het AD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.