FF: Een echte man heeft een Baard

De Eredivisielive kijkers onder ons kennen ze maar al te goed, die TE irritant gelikte Nivea-commercials met voetballers uit de Eredivisie in de hoofdrol. Plaatsvervangende schaamte, kromme tenen en irritaties krijgen wij er van! Van die gladde praatjes terwijl je zit te kijken naar een amateuristisch filmpje van een Willie Overtoom die er duidelijk ook ongemakkelijk onder is. Nee, dan pakken ze dat in Italië voortvarender aan. Eerder dit jaar raakte Good old Clarence Seedorf in opspraak door onderstaand filmpje. Tja, duidelijk issie wel…

Na al die gladde mannekes vond Nivea Italia het tijd voor de woeste manen. Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd liet het bjoetieconcern al lange baarden aanrukken voor de warming up van AC Milan.

Nou waren dit dus nog ‘acteurs/modellen’, maar ook de echte voetballers moesten er aan geloven. In deze korte filmpjes zie je onder andere Abate en Van Bommel hannessen met hun lange kinnebakharen. Hmm, bij nader inzien is die kale knar van Willie toch nog niet zo’n slechte keus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.