Wat heb je liever? Een handtas of een lingeriemodel.

Chelsea Florent Malouda Nicolas Anelka, Chelsea

Er is een breuk ontstaan binnen de Chelsea gelederen. De aloude verschillen tussen de Engelsen en de Fransen worden weer eens opgerakeld. “Engelsen zijn lomp, stoer en lopen hun lul achterna” Versus “Fransen zijn softe pussies”.
Bij Chelsea uit dit zich via John Terry, Ashley Cole, Florent Malouda en Nicolas Anelka. Terry en Cole doen er alles aan om hun mannelijkheid te tonen en wippen er lustig op los. Terry deelde het met bed de vrouw van zijn vriend Wayne Bridge, en met nog acht anderen (als we de tabloids mogen geloven). En Cole zit middenin een echtscheiding omdat hij ook te vaak de scheve schaats had bereden. Het werd bekend nadat hij indiscrete foto’s naar een chick, die niet zijn vrouw was, had gestuurd.

Zet hier die brave Fransen tegenover. Zij hoeven niet zo nodig mannelijk te zijn. Sterker nog, ze tonen liever hun vrouwelijke kant. Neem nou een Malouda, die schaamt zich er niet voor om met een Luis Vuitton handtas de bus uit te komen lopen. Zijn landgenoot Anelka evenmin. Hij loopt ook doodleuk met een Gucci handtasje over straat. Je zou bijna denken dat ze…..

Nu rijst natuurlijk de lastige vraag: wat doe je liever? Met het één na het andere lingeriemodel naar bed gaan, of met een roze design handtas over straat lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.