Doordebenen Gossip

nieuwe vriendin BeckhamVandaag in Doordebenen Avenue:

  • Een nieuwe vriendin voor David Beckham?
  • De ambities van Cristiano Ronaldo

Interlands daargelaten (die zijn immers toch om des keizers baard), is het komkommertijd in de voetballerij dus wat kunnen we anders doen dan ons storten op privé-levens van bekende voetballers? Vandaag de sappigste roddels over David Beckham en Cristiano Ronaldo (bepaald niet de twee minsten).

nieuwe vriendin Beckham?
nieuwe vriendin Beckham?

Het schijnt dat Beckham genoeg heeft van het anorexia lijfje van Victoria. In bed wil hij ook wel eens iets hebben om vast te pakken. Dikke konten zijn zijn nieuwe fetish. Afgelopen weekend ging hij eropuit om deze behoefte te bevredigen en wij hebben de foto’s.
Cristiano Ronaldo wil zijn grenzen verleggen. Op voetbalgebied valt voor hem niets meer te winnen dus hij kijkt verder dan zijn Michael Jackson neusje lang is. De geruchten doen de ronde dat hij zich verkiesbaar gesteld om deel te nemen aan de Miss Universe verkiezing van 2010. Hij wil niet alleen de knapste voetballer ter wereld zijn, maar ook de knapste man en zelfs de knapste mens. Om zijn campagne kracht bij te zetten heeft hij afgelopen weekend tijdens de interland Albanie-Portugal spandoeken uitgedeeld. Wat is de volgende stap? Deelname aan het Eurovisie Songfestival? Wij houden je op de hoogte.

Cristiano Ronaldo Miss Universe
Cristiano Ronaldo Miss Universe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.