De zusjes Pothuizen en Koning

Zusjes Koning en Pothuizen
Tijdens het opschonen van mijn computer besloot ik mijn hele iTunes map leeg te maken. iTunes zuigt sowieso apenballen en we hebben tegenwoordig veel betere alternatieven als Spotify en Soundcloud. De hele iTunes folder in één keer, hatsikidee, Appeltje-delete en er waren weer honderden MBs vrij op mijn Mac. Bij één MP3tje deed het me pijn om te verwijderen. En dat was die van de Zusjes (Pothuizen en Koning). Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen. Dit nummer vind je namelijk niet zomaar op Spotify. Daarom heb ik deze als enige laten staan. Als ik nu iTunes open, is er slechts één nummer te zien: Wij zijn de Zusjes gezongen door Patrick Pothuizen en Marcel Koning.
Hier kan je hem zelf luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.