De tweets van Babel

Ryan BabelDe moeder van Ryan Babel is jarig. Potsiedorie, wat interessant! Je denkt dat ik lieg? Lees het maar na op de Twitter van @RyanBabel19. Vijftig wordt ze. “Happy Birthday Moms.. Special age off 50 years old…I couldn’t be there” Dit heuglijk feit verdient het best wel om op de digitale snelweg geslingerd te worden. Ook krijgt Ryan vandaag zijn nieuwe skateboard binnen. Dat is iets minder interessant nieuws, maar voor de echte fans toch leuk om te weten.
Op dit moment is Ryan op weg naar zijn ijskast, of naar een restaurant of supermarkt. Zijn tweet maakt het niet helemaal duidelijk: “I m on my way 2 get myself some food..” Deze mededeling laat me eigenlijk volkomen koud en ik denk dat ook niemand anders hier wakker van ligt. Behalve misschien zijn moeder, die het leuk vindt om te lezen wat hij aan het doen is terwijl zij de kaarsjes uitblaast in de afwezigheid van haar zoon.
Babel vraagt zich af wat Eljero Elia eigenlijk aan het doen is:
RyanBabel19: @EljeroElia11 hey hey fawaka mi mang
Eljero doet momenteel niet zoveel. “Chil op de bank met me baby ‘s”
Mijn “slang” is niet goed genoeg om uit te vogelen wat hij verder doet. “ik verw8 een gruwlijke pokoe met een vette beat en met als opening zin van je rap noem me cascio op mij ken je rekenen.”
Onderhand heeft Elia de brui gegeven aan Twitter. Hij vindt het maar kinderachtig. Nu heeft hij tenminste weer meer tijd voor zijn Playstation.
Babel tweet overigens rustig verder. Je mag hem volgen maar onthoud dit:
For my new followers I don’t deal with negative energy on my page. U WILL GET BLOCKED! With no hesitation.
ryan babel salto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.