De kutscheet van Linda de Mol


Allereerst excuses voor de indiscrete titel van dit topic, maar een passendere titel konden we niet bedenken.

Normaal gesproken kijk ik in het weekend via RTLgemist de vrijdagse uitzending van Voetbal International. Op vrijdag zie ik het nooit live op tv; zoals een gezonde voetballiefhebber betaamt, sta ik dan in de kroeg. Deze week had RTL echter de aflevering niet direct online gezet. Het duurde een paar dagen voordat de uitzending terug te zien was op internet. Waarom was dat?
De rede voor het laat online zetten was een onbetamelijke opmerking van Het Orakel met de Snor. Nu willen jullie natuurlijk weten wat Johan had gezegd. Hij maakte een opmerking die ik nauwelijks uit mijn toetsenbord krijg. Collega Johan sprak over Linda de Mol die een geluid maakte met een opening waar alleen vrouwen over beschikken. (spoel naar 1.05)
Aangezien het fragment al snel op verschillende sites te zien was, besloot RTL alsnog de uitzending op RTL Gemist te zetten.

Maar wat is er allemaal gebeurd sinds deze nu al legendarische opmerking? We laten de hoofdrolspelers aan het woord:
Wilfred “Haarlak” Genee raakte in een shock en bevindt zich nog steeds een beetje in die toestand. “Ik stond zaterdag onder de douche en toen kon ik het me nog steeds niet voorstellen dat hij het gezegd had. Maar ik zat daarna de uitzending terug te kijken en hij heeft het echt gezegd!”
-Linda de Mol gaf aan zich niet beledigd gevoeld te hebben. Wel moest ze toegeven wel eens leukere opmerkingen van Johan gehoord te hebben.
-En Johan, ja Johan is Johan. Hij zat er niet zo mee: “Je hebt op een bepaald moment niet meer door dat er camera’s op je gericht staan. Dan zeg je wat, dan flap je het eruit. Dan zie ik dat hypocriete hoofd van Genee en dan denk ik: ojee, ik heb wat verkeerds gezegd…”

Met dank aan Sigaarsnorblogspot. Check die site, er staan namelijk nog veel meer mooie VI fragmenten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.