Cristiano Ronaldo regelt ze wel!

cristiano ronaldo lookalikeLookalikes van Nederland, dit is jullie kans. Lees onderstaande goed en doe er je voordeel mee.

Jaime Wright uit Eastbourne lijkt best wel een beetje op Cristiano Ronaldo. Hij verdient er zelfs zijn geld mee. Hij verschijnt op feestjes en mensen mogen dan met hem op de foto. Dat is nog eens makkelijk geld verdienen. Zijn Ronaldo gelijkenis is niet alleen een goed voor een dik belegde boterham maar hij buit het nog verder uit. Wright regelt de ene na de andere vrouw ermee. Vrouwen hebben over het algemeen niet al te veel verstand van voetbal en geloven hem op zijn woord als hij beweert “de Echte Ronaldo” te zijn. Dit heeft hem al heel wat wippies opgeleverd.
“Ik was in een club in Manchester en er kwamen drie meiden op me af en zeiden dat ik Ronaldo was. Ik ontkende noch bevestigde het. We gingen naar een hotel en hadden een geweldige nacht”.
“In het Portugees vertel ik hun dat ze erg mooi zijn en zet soms ook een accentje op. Omdat vrouwen er zo van overtuigd zijn dat ik het echt ben hoef ik vaak het accent niet eens te gebruiken. Sommige vrouwen komen er pas ’s ochtends achter dat ik niet de echte ben, wanneer ik het eerlijk vertel”.

cristiano ronaldoEn wij maar denken dat Ronaldo homo was…
Lijk je zelf op een bekende voetballer of is er iemand uit je omgeving die op een bekende voetballer lijkt, mail dan een foto naar anton[at]doordebenen.nl.
Andere lookalikes:
Gabri
Van Hintums
Koevermans

[ad#ad-2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.