Copa football store; opening Flagshipstore

Copa StoreCOPA heeft zijn eerste flagship store geopend aan de Westerstraat 174 in de Amsterdamse Jordaan. De opening betekent een belangrijke stap in de groei van COPA en de uitstraling van de winkel past perfect bij de identiteit van COPA als onderscheidend voetbalmerk.

De collecties van COPA zijn verkrijgbaar via retailpartners en internetshops. Met de opening van de eerste flagship store in het centrum van Amsterdam geeft COPA voetballiefhebbers een extra mogelijkheid om een compleet beeld te krijgen van het voetbal lifestyle merk.

In de 170m2 grote winkel is de gehele COPA football collectie te vinden met retro shirts en jacks, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen, leren tassen, voetballen en horloges, aangevuld met een assortiment aan voetbalboeken. COPA’s voetbalconcept is duidelijk zichtbaar in de winkel door de aanwezigheid van kunstgras, een tafelvoetbal, stadionstoelen en talrijke voetbalfoto’s. Zelfs speciaal gebrouwen COPA bier voor de dorstige bezoeker ontbreekt niet.

Over COPA: COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts en de collecties zijn sindsdien steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit verschillende lijnen retro shirts & jacks, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen, leren tassen, voetballen en horloges. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in de flagship store Amsterdam. Een selectie van COPA kleding kan je hier vinden.
COPA shop

COPA Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.