Antonio Cassano, het enfant terrible

antonio cassano in slipOnlangs is de autobiografie verschenen van Antonio Cassano. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij het zelf geschreven heeft dus laten we het een biografie noemen. Hierin doet hij een boekje open over zijn oud-trainers, auto’s, zijn sexleven en zijn vroegere toekomstperspectief. Dico Tutto, ik vertel alles.
Tegenwoordig speelt hij bij Sampdoria en hiervoor bij Bari, AS Roma en Real Madrid. Bij de twee laatstgenoemde clubs ging hij met ruzie weg. Hij vertelt onder meer dat hij in de goot beland zou zijn als hij geen voetballer was geworden. “Ik was arm maar ik hoefde desondanks nooit te werken om de doodeenvoudige rede dat ik gewoon niets kon”. Als hij in 1999 niet die goal had gemaakt tegen Inter was hij nu een dief of een ander soort crimineel geweest, geeft hij grif toe.

School
Trots laat hij weten op school een fenomeen geweest te zijn. Niemand haalde zoveel tweëen als hij. Maar liefst zes keer is hij blijven zitten. Rekenen gaat hem blijkbaar wel goed af: “Ik heb zeventien jaar als een arme sloeber geleefd en negen jaar als een miljonair. Over acht jaar is er een balans.”

antonio cassano in het shirt van SampdoriaCoaches
Over zijn oud-coaches laat hij zich weinig vleiend uit. Vooral Spaletti en Capello moeten het ontgelden. Er is maar een coach in zijn leven met wie hij geen rottigheid heeft gehad: Fascetti.
Tegen AS Roma trainer Spaletti zei hij dat hij niet meer dat incompetente stelletje van Udinese aan het trainen was maar nu trainer was in het huis van Cassano. Ook topcoach Capello krijgt een flinke veeg uit de pan. Nadat deze hem de hele tweede helft heeft laten warmlopen schreeuwt Cassano hem toe dat hij nog nepper is dan Monopoly geld. Over Del Neri vertelt hij dat de coach geen flauw idee had waar hij over sprak.

Vrouwen
Hij heeft vier serieuze relaties gehad “Vier vriendinnen in elf jaar is niet bijzonder veel”. “Daartegenover staat dat ik hier en daar ook wat slippertjes heb gehad. Laten we zeggen dat ik met ongeveer 600 a 700 vrouwen heb geslapen”.
Cassano, de tuinkabouter die vroeger met zijn gezicht in de brandnetels gevallen lijkt te zijn, beweert met meer dan 600 vrouwen geslapen te hebben (van wie twintig uit de showbizzwereld). Nou, zo lust ik er nog wel een paar. Zie je het voor je? Die grindtegel van amper twee turven hoog, in bed met al die mooie vrouwen die je altijd op RAI Uno ziet. Ik geloof geen bal van dit deel van het boek.
Antonio Cassano in onderbroek
Hij vervolgt: “Vaak heb ik goede wedstrijden gespeeld nadat ik sex had. De zondagochtend voorafgaand aan de 4-0 overwinning van AS Roma op Juve had ik bijvoorbeeld nog sex met een van de vele vriendinnen die ik had op dat moment. In Madrid was het nog makkelijker omdat ik daar in een hotel verbleef. Ik kon daar ’s nachts gewoon iedereen uitnodigen. Een ober was een vriend van mij. Zijn taak was het om me drie croissants te brengen nadat ik sex had gehad. Hij bracht dan de croissants naar boven en ik gaf hem de dames weer mee terug naar beneden. Sex en eten, een perfecte nacht voor mij”.

Het aanstellertje ging vorig jaar op het veld huilen toen hij geel kreeg en waardoor hij de wedstrijd tegen zijn oude club AS Roma zou missen. Zie het filmpje hieronder:

[ad#ad-2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.