3 dingen om je conditie op peil te houden

0
1922
Conditie op peil houden - Schoenen

Werk je veel thuis? Vind jij het ook lastig om je conditie op peil te houden nu je minder activiteiten kunt doen door de corona crisis? Geen zorgen: in deze blog geven wij je wat tips om jouw conditie op peil te houden in de pandemie, zodat je er later tijdens het voetballen, hardlopen of welke sport dan ook weer tegen aan kunt gaan. Een wandeling kan bijvoorbeeld al zo veel doen voor je. Zorg daarbij wel voor de juiste uitrusting. Kijk bijvoorbeeld eens op Zwerfkei, in de categorie wandelschoenen heren. De aanschaf van wandelschoenen zorgt direct voor een extra stok achter de deur.

1. Een blokje om in de pauze

De meeste mensen werken nu thuis, waardoor je niet de deur uitgaat om naar kantoor te gaan. Ondanks dat is het toch goed om te blijven bewegen. Dit heeft namelijk invloed op zowel je fysieke- als je mentale gesteldheid. De eerste tip die we je daarom mee willen geven is ‘blijf bewegen’. Het kan heerlijk zijn om voor of na het werken, of in je pauze een rondje te wandelen. Het wandelen zorgt ervoor dat je direct een fitter gevoel krijgt, maar zorgt er ook voor dat je stresslevel omlaag gaat. Tijdens het wandelen maak je een stofje aan in je hoofd dat ervoor zorgt dat je je positiever instelt. Genoeg redenen dus om even een blokje om te maken!

2. Hardlopen

Wanneer je denkt dat je net een stapje verder kunt gaan, kun je er zeker voor kiezen om een ronde te gaan hardlopen. Er zitten veel voordelen aan hardlopen: het geeft je direct een fit gevoel, zorgt ervoor dat je botten minder kwetsbaar zijn en het voorkomt heup- en rug fracturen. Let ook bij het hardlopen op de juiste uitrusting. Wanneer je niet de juiste sokken of schoenen draagt kan dit voor narigheden zorgen, en die wil je natuurlijk voorkomen.

3. Een stok achter de deur

De derde en tevens laatste tip die we je willen meegeven is het stellen van een doel. Een perfecte stok achter de deur om je conditie op peil te houden is door een doel voor jezelf te stellen waarin je bijvoorbeeld 10.000 stappen per dag wilt zetten. Dit zorgt ervoor dat je in beweging blijft, met een leuke twist. Wellicht kun je in de avond samen met je vrouw of met een vriend(in) gaan wandelen. Voor dames heeft Zwerfkei de juiste wandelschoenen in het assortiment. Bekijk hiervoor de categorie wandelschoenen dames. Met het doel van 10.000 stappen blijf je gegarandeerd fit en hier pluk je zelf de vruchten van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here